Jocuri Online Noi

Cele mai captivante sisteme de jocuri noi online

Industria jocurilor de noroc se poate spune că a luat cu adevărat avânt odată cu intrarea lor în zona online. Din acest punct de vedere, trebuie reamintit faptul că, deși inițial acest lucru era posibil încă din urmă cu două decenii, jocurile online au devenit realitate abia în urmă cu câțiva ani, iar acest lucru s-a întâmplat gradual, de la o țară la alta. Toate aceste lucruri au fost ținute în loc de restricțiile de ordin legislativ, care au fost eliminate odată ce s-a conștientizat faptul că sistemele de jocuri noi online pot reprezenta surse importante de venituri la bugetele naționale, prin colectarea de taxe și impozite, care nu sunt deloc de neglijat. De aici a rezultat o adevărată competiție între producători, care pun astăzi la dispoziție sisteme complexe de jocuri noi online, capabile să transpună utilizatorii în spații și peisaje cu adevărat remarcabile.

Seriile consacrate sunt aici pentru tine

Unele dintre cele mai populare jocuri noi online pe care ai astăzi la dispoziție sunt reprezentate de seriile de succes care țin de ani buni paginile de deschidere ale cazinourilor virtuale. Una dintre seriile care merită menționate este Age of Gods. Ajunsă astăzi la a patra generație, cunoscuta serie de jocuri slot online oferă utilizatorilor câștiguri gigant, dar și simboluri și imagini la fel de impresionante, bazate pe vechile zeități le mitologiei grecești. De asemenea, avem la dispoziție jocuri de succes bazate pe mitologia egipteană, precum Richies of Ra, în care bogățiile Zeului Soare te întâmpină la tot pasul. Mai nou, au apărut pe piață jocuri inspirate din mitologia aztecă sau scandinavă, inspirate din filmele de succes din gama fantasy ale ultimilor ani.

Jocuri noi online cu eroi din filme

Una dintre cele mai populare categorii în materie de jocuri noi o reprezintă cea bazată pe eroi din filmele de acțiune. Aici, ne putem întâlni cu înfricoșătorul conte Dracula, desprins din filmul cu același nume regizat de Francisc Ford Coppola. Nu în ultimul rând, figura legendarului Rocky Balboa te întâmpină la tot pasul pe jocul slot cu același nume, în care tamburii de pe ecran se transformă într-un adevărat ring de box, în care câștigurile sunt anunțate prin intermediul unui clinchet asemănător gongului de la marile partide. Iar dacă dorim cu adevărat acțiune și adrenalină, atunci ne putem îndrepta atenția spre jocurile din seria Rambo, interpretat de același legendar actor Sylvester Stallone.

Jocuri noi cu grafică 3D

Jocurile online nu puteau rămâne în urma noilor tehnologii apărute și brevetate cu succes în domeniul cinematografiei și nu numai. Astfel, avem astăzi pe piață numeroase jocuri cu grafică 3D, pentru un efect cât mai realist al simbolurilor care dau viață personajelor afișate pe liniile de plată. Unul dintre titlurile care au prins extraordinar la public în ultima perioadă este Gonzo`s Quest, un joc bazat tot pe secretele vechilor azteci, descoperite odată cu pășirea europenilor pe continentul american. Jocul abundă în elemente care abundă de elemente ale culturii amerindiene, iar simbolurile de pe tamburii rotitori cad asemenea unor blocuri masive din piatră, aidoma celor folosite la construirea vechilor piramide aztece.