Jocuri Online Noi

Jocuri online noi sau jocuri clasice?

Pentru iubitorii jocurilor de tip slot, apariția cazinourilor online a însemnat o adevărată oportunitate. Jocurile lor favorite, începând de la cele cu șeptari sau cu fructe, până la cele inspirate din mari producții cinematografice, pot fi găsite acum într-un singur loc, grupate pe categorii și disponibile la orice oră din zi și din noapte. Care este însă diferența dintre ele? Sunt jocurile pe stil vechi mai profitabile decât cele moderne sau invers? Mai mult, care este tendința în materie de jocuri online noi? Iată doar câteva întrebări la care vom încerca să vă răspundem în rândurile ce urmează.

Ce jocuri online noi putem încerca?

Dacă despre jocurile de tip clasic s-au scris deja tomuri de articole, ar trebui să vedem și ce ne rezervă viitorul din punct de vedere al sistemelor de jocuri online noi. Astfel, trebuie spus să un joc nou poate reprezenta o anumită inovație în ceea ce privește modul de concepere, inovații în materie de sisteme de premiere și bonusare, dar poate fi, pur și simplu, un remake al unui joc de succes, care se bucură deja de o anumită notorietate pe cazinourile online.

Jocuri online noi cu personaje din filme

Unele dintre cele mai îndrăgite jocuri de tip nou sunt cele cu personaje inspirate din filme. Indiferent că vorbim de înfricoșătorul conte Dracula sau de eroi precum legendarul Rocky Balboa ori Rambo, toate acestea își vor găsi locul printre cele mai populare jocuri de pe cazinourile online. Acestea te vor întâmpina cu imagini și efecte speciale desprinse direct din filme, producătorii jocurilor având deja protocoale de colaborare cu marile case de producție cinematografice. Nu în ultimul rând, simbolurile cu eroi din filme joacă în principal roluri de Scatter sau Wild, care îți pot aduce premii suplimentare pe liniile de plată.

Jocuri inspirate din legendele scandinave

De asemenea, printre cele mai la modă jocuri din zilele noastre se numără cele inspirate din legendele scandinave. În acest sens, un rol covârșitor l-au avut tot o serie de producții cinematografice de succes, precum Stăpânul Inelelor sau, mai nou, serialul-vedetă Game Of Thrones. Personaje din aceste filme te vor inspira pe tot parcursul jocului, cu efecte speciale și muzică dintre cele mai reușite. Dincolo de aceasta, poți beneficia însă și de nișe premii pe măsură.

Jocuri cu structură piramidală

Dacă tot am amintit de premii și de câștiguri, atunci un loc aparte la această categorie îl reprezintă jocurile slot de tip piramidal. Acestea se deosebesc de jocurile slot clasice prin faptul că sunt concepute pe principii total noi. Astfel, dacă la jocurile cu șeptari, spre exemplu, avem trei sau cinci tamburi rotitori și tot atâtea linii de simboluri, la cele de tip piramidal simbolurile sunt afișate atipic. Astfel, ele iau de obicei forma unei piramide răsturnate, prin care avem cinci sau șase simboluri pe primul tambur, de la bază, urmat de alții, cu simboluri în număr descrescător. La final, va rezulta un număr de linii de plată consistent, ce poate depăși ușor o sută. Acest lucru se traduce în câștiguri la aproape fiecare rundă, ceea ce înseamnă mai multe șanse pentru tine, în fața cazinoului.